Cum Comand

  1. Alegeti produsul pe care vreti sa-l comandati. Cu un click pe poza produsului se va deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a acestuia. Daca doriti sa il achizitionati  trebuie sa selectati cantitatea dorita si sa actionati butonul „ADAUGA IN COS”.
  2. Pentru a modifica sau vizualiza comanda efectuata trebuie sa accesati categoria „COSUL MEU”, situata in partea din dreapta sus a paginii si sa dati click pe butonul „CHECKOUT”.
  3. Pasul urmator este sa va creati un cont sau sa va logati in cazul in care deja v-ati inregistrat pe site. Creand un cont,  plasearea unei noi comenzi va fi mult mai usoara.
  4. In continuare trebuie sa ne specificati adresa de facturare,  precum si daca adresa de livrare coincide cu adresa de facturare.
  5. In etapa urmatoare trebuie sa selectati metoda de plata preferata de dumneavoastra: fie ramburs (numerar, la preluarea coletului), fie online, prin PlatiOnline. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca divinedeco.ro.

Costul de transport se calculeaza in functie de valoarea cosului dumneavoastra de cumparaturi, astfel: la o comanda de sub 150 lei se adauga o taxa de transport de 21 lei,  la o comanda ce se incadreaza in intervalul 150 lei – 299 lei se adauga o taxa de transport de 16 lei, iar daca produsele achizitionate de dumneavoastra insumeaza cel putin 300 lei, transportul va fi suportat de catre Divine Deco (pentru localitatile situate in aria de acoperire Urgent Cargus).

Livrarea obiectelor de mobilier se realizeaza sub un regim special de plata, personalizat pentru fiecare categorie in parte: pentru a achizitiona obiecte de mobilier cu o valoare de peste 500 de lei, este necesar sa platiti un avans de 50%  din pretul produsului (cu TVA inclus). Dupa plasarea comenzii, veti primi prin email o factura proforma de avans. Factura se va achita prin virament bancar, in contul indicat pe factura proforma. Dupa incasarea contravalorii avansului, veti primi prin email o factura fiscala de avans.

  1. Daca nu doriti sa mai faceti nici o alta modificare, puteti selecta butonul „Plaseaza comanda”. In situatia in care ati optat pentru plata online a produselor, prin card sau in rate cu ajutorul cardului de cumparaturi BT, atunci veti fi redirectionat catre pagina PlatiOnline unde trebuie sa completati datele bancare solicitate. Dupa finalizarea comenzii, veti primi un mail automat de confirmare si un sumar al acesteia. In cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat de un reprezentant Divine Deco care va poate oferi informatii cu privire la data de livrare si disponibilitatea produselor.
  1. Livrarea comenzii se face cu ajutorul firmei de curierat Urgent Cargus, in cel mult 48 de ore de la confirmarea si expedierea comenzii de la sediul firmei noastre. Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii iar receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului firmei de curierat (in cazul platii ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului). In colet produsele, ambalate corespunzator,  vor fi insotite de factura fiscala si certificatul de garantie (sau, in functie de caz,  si de alte documente).
  2. Toate produsele din Divine Deco se bucura de garantie comerciala, oferita de producator prin certificatul de garantie. Perioada de garantie este perioada in care produsul va fi reparat sau inlocuit de catre vanzator sau producator in cazul nefericit in care produsul se decide sa aiba defectiuni de fabricatie, de manipulare sau transport si nu aparuta din vina cumparatorului. Toate produsele noastre dispun de 30 de zile calendaristice de garantie. Pentru a dispune de garantie veti face dovada achizitiei prin bon de casa sau factura si, in plus, trebuie sa prezentati produsul in ambalajul original.
  3. Comenzile pot fi returnate in cel mult 15 zile de la primirea lor. Pentru a returna un produs, mai multe sau o intreaga comanda, trebuie sa completati formularul de retur. Contravaloarea produselor selectate pentru retur va fi virata in contul bancar specificat de dumneavoastra in cadrul formularului de retur. Viramentul banilor se va efectua DUPA ce Divine Deco va receptiona bunurile returnate! Costul cu returnarea produselor va fi suportat de catre client.

Va multumim ca ati ales Divine Deco!

Sus